Figyelem! A Barátok közt egy hónapra álomra szenderül, akárcsak én. De olvasd napról napra ezt a naplót, mert bizonyos események folytatódnak. Csak kicsit másképp...


2007. augusztus 10., péntek

Barátok közt gyorstalpaló: Mi történt a héten?

1.) Miklós a bűnügyi laborból kap hívást: a DNS-minták passzolnak, Tóni ült abban az autóban, amely felrobbant.
2.) A temetés utáni toron Magdi néni Tóni anyja alá adja a lovat. Az asszony Miklós és Nóra felelősségét firtatja. Berényi később megmondja Anyusnak, hogy vonuljon nyugdíjba: a továbbiakban nincsen szüksége rá mint házmesterre.
3.) Nóra maradni akar, ezért Miklós drasztikus módszerekkel teszi ki az albérletéből Gézát.
4.) Orsiék hiába keresik Noémit, a lány anyja tehetetlen. Noémi (és Paula) Iván pincéjében raboskodik, a férfi szadizmusának kitéve. A két nő a szökést tervezgeti.
5.) A tor után Berényi Zsuzsa külföldre költözéséről tájékoztatja Andrást. Emma titokban tervet eszel ki, hogy mostohatestvérét itthon tudja tartani.
6.) Andi féltékenyen figyeli a Miklós és Nóra közötti rezgést. A Szilágyi lányt folyamatos rosszullétek gyötrik, ezért Tilda tanácsára terhességi tesztet végez. Az eredmény pozitív. Andi a hírről beszámol Mikinek és Nórának is. A férfi titokban csodálkozik, hiszen fogamzásgátlót szed. De akkor Andrea hogyan esett teherbe?
8.) Klaudia ügyvédje, a pénzéhes Nándor látogatást tesz a Mátyás király tér körül. Zsófi nem kíváncsi a nagynénjére. Az ügyvéd pénzéhességének híre Barta Zsolt fülébe jut. A Rózsa tulajdonosa később találkozik Nándorral, s milliókat kínál neki, ha Klaudiát segít évekre a börtönbe juttatni. Vajon az ügyvéd elfogadja-e a pénzt?

Ha szeretnél a kérdésekre választ kapni, akkor hétfőn itt a helyed!

Nincsenek megjegyzések: