Figyelem! A Barátok közt egy hónapra álomra szenderül, akárcsak én. De olvasd napról napra ezt a naplót, mert bizonyos események folytatódnak. Csak kicsit másképp...


2007. augusztus 3., péntek

Barátok közt: Ez történt a héten (összefoglaló)

a) Tóni autója felrobban, a fiú meghal. Noéminak még időben sikerül megmenekülnie. Később egy titokzatos sofőr (Iván) veszi föl a teherautójára. Később Iván a lányt a pincéjébe zárja.
b) Miklós megbizonyosodik róla, hogy Tóni nem él, de titokban abban reménykedik, hogy a DNS-vizsgálat nem ezt bizonyítja.
c) Novákék és néhány fiú a Mátyás király térről Noémi keresésére indul. Erik és Botond között ismét elszabadulnak az indulatok.
d) Magdi néni közbenjárásával Kinga megtudja, hogy mi történt a gyilkossági kísérlet éjszakáján. Ám amikor kibékülne Gézával, a férfi elutasítja.
e) Betoppan Nóra. A nő Miklóst okolja Tóni haláláért, később azonban kibékülnek. Az ölelkezésnek Andi is a szemtanúja lesz.
f) Klaudiát börtönbe zárják. A cellatársai nem ma született bárányok, megkeserítik a nő napjait. Juli látogatást tesz a fegyházban az asszonynál.

Nincsenek megjegyzések: