Figyelem! A Barátok közt egy hónapra álomra szenderül, akárcsak én. De olvasd napról napra ezt a naplót, mert bizonyos események folytatódnak. Csak kicsit másképp...


2007. július 28., szombat

Mi történt eddig Barátok közt?

Tömören, röviden összefoglalom, hogy mi történt házunk táját a közelmúltban:

1. Tóni felismeri Miklós rossz természetét, ezért úgy határoz, hogy Noémival együtt felkeresi Nórát. Az utat a fiú új autójával teszik meg, ám baleset történik: Tóni a kocsival nekimegy egy fának.
2. Zsófi rájön Zsolt mocskos tervére, miszerint ki akarja rúgatni az iskolából. Barta Zsófi egyik tanárát, Magyaricsot zsarolja meg. Magyarics neje félti a családját, ezért egy óvatlan pillanatban beoson a Rózsa raktárába, és mérget önt Zsolt kávéjába. A mérget tartalmazó fiolát Klaudia táskájába rejti. A dologban van egy pláne: Klaudia megfenyegette Bartát azzal, hogy megöli, ha a továbbiakban zaklatja a családját. A rendőrség nyomozni kezd, Klaudiát letartóztatják.
3. A jelek szerint Klaudia és Juli kapcsolata révbe ér. Azonban Vanda értesül arról, hogy Klaudia képes mindenre azért, hogy rokonai mellett csak tehetős és kifinomult emberek éljenek. Akik nem kompatibilisek a klaudiai vérvonallal, azoknak semmi esélyük.
4. Laci talpra áll, és elbeszélget egy régi stiklis társával, Somával. Húsz milliót akar a férfitól kérni. A kölcsön ára a magas kamat.

Nincsenek megjegyzések: